Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ?


ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΙΣΗ ΗΛΙΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΝ , ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!!
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΡΙΝ ΤΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ.ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΣ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ! ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ!!!
ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΟΝΤΕΥΕΙΣ ΤΑ 30 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ.

ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΑ ( ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΝΩΡΙΜΟ , ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΩΡΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΟΝΕΙΟΣ

ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ , ΛΟΙΠΟΝ , ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΡΙΣΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΘΥΜΑ-ΑΝΤΡΑ-ΠΑΤΕΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ... ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ... ΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΚΑΝΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΘΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ??? ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ??


ΑΛΛΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ... ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ... ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΓΚΟΜΕΝΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΠΑΛΑΚΙ

ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ.. 

ΦΥΣΙΚΑ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟ ...
(ΠΧ.ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΓΟΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ)

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ!!! 
ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ... ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!

ΥΓ: ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΤΛ ΘΑ ΠΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΗΜΑΔΙΑ ... ΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΙ ΔΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ (ΠΕΡΙΕΡΓΟ) Ή ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΗ Ή ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ...
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΤΣΙ, ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ... 
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΛΟΓΟΥΣ...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

όπως και οι περισσότερες οι αποφάσεις που καλούμαστε να λάβουμε, έτσι κι αυτή πρέπει να συνδυάζεται από ώριμη σκέψη. από την άλλη, πώς να αγνοήσεις τα χρόνια που περνούν? κρίση είναι, συμφωνώ. καλώς σε βρίσκω! φιλιά!

Demelene είπε...

Από σκοπιά λογικής συμφωνώ.
Από σκοπιά οργανικής καταλαβαίνω την πόρωση. Πώς να το κάνουμε γενικά κάπου εκεί στο 27 η γυναίκα πλημυρίζεται με ορμόνες ΠΑΙΔΙ τώρα. Και μια κυρία μου είχε πει ότι πχ μετά τα 32 αυξάνεται κάτι σε γεωμετρικά η πιθανότητα το παιδί να έχει πρόβλημα πριν καλά καλά γεννηθεί.

Για μένα το λάθος ειναι ότι δεν υπάρχει καλό τεστ πριν τον γάμο. Συμβίωση να δούμε αν τσουλάει το πράγμα. Μεγάλο θέμα και μεγάλη διαφωνία με εκπροσώπους του ελληνικού κατεστημένου και του ρομαντισμού που ακόμα νομίζει ότι ζει στο 1900.

Marlou Xintarianou είπε...

uncle καλως ηρθες!!! δε λεω να τα αγνοεις αλλα οχι και να καταστρεψεις αυτα που θα ερθουν ( δικα σου , συντροφου σου και παιδιου) demelene αυτο με τις ορμονες συμβαινει παντα απο τα 20 εως να κανεις παιδι... μετα τα 32 πιανεις δυσκολοτερα παιδι μετα τα 38-40 υπαρχουν πιθανοτητες να εχει προβλημα!
τα λαθη ειναι πολλα και δυστυχως σε αυτο φταει περισσοτερο μια γυναικα!! βιαζετε... και αυτο δε μπορω να καταλαβω!! οι καιροι αλλαξαν αλλα οχι τα μυαλα!!

Not me είπε...

Πολύ μεγάλο θέμα!
Έχεις δίκιο δεν σκέφτονται.Όσο για τους άντρες πολλές φορές συμβαίνει το ίδιο,"άντε να παντρευτώ να κατασταλάξω,ηρεμήσω κτλ"...