Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «Μια μέρα στο Βρυσάκι»

fringe_logo
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μια μέρα στο Βρυσάκι»

Η ομάδα του «Workshop συγγραφής και στησίματος ντοκιμαντέρ», υπό την καθοδήγηση της Αλεξάνδρας Μπελεγράτη, παρουσιάζει ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με θέμα το Βρυσάκι: «Μια μέρα στο Βρυσάκι».

Την Παρασκευή, 21 Ιουνίου στις 20:00 θα γίνει η πρώτη προβολή του ντοκιμαντέρ στο Βρυσάκι, στα πλαίσια του «Athens Fringe Live». Το ντοκιμαντέρ είναι αφιερωμένο στο ίδιο το Βρυσάκι και στους ανθρώπους που του δίνουν ζωή: δασκάλους, μαθητές, εργαζόμενους, καλλιτέχνες και επισκέπτες.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στιγμές από τα μαθήματα του προγράμματος «Αλληλεγγύη», συνεντεύξεις από τους ανθρώπους του Βρυσακίου, εικόνες από καλλιτεχνικές εκθέσεις, αλλά και από την περιοχή της Πλάκας όπου στεγάζεται το Βρυσάκι.



Συντελεστές: Αλεξάνδρα Μπελεγράτη, Ελματζόγλου Ανδρέας, Ευαγγελίδης Γιώργος, Ζερβός Κωνσταντίνος, Ζούδιαρη Κρύστα, Θεοδοσιάδου Σοφία, Κατερίδου Άρτεμις, Λοϊζου Ειρήνη, Μυλωνάς Γιώργος, Προυσουνούδη Νικολέτα

Φιλικές συμμετοχές: Καυγαλάκης Γιώργος, Μαρούδα Μαρία, Παππά Εντλίρα, Ρίζου Αναστασία, Ψαραδάκης Γιάννης, Ψαραδάκη Δέσποινα

Το πρόγραμμα του Athens Fringe Live: http://www.fringenet.gr/live/program

Δεν υπάρχουν σχόλια: