Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

ΑΜΕΣΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ


Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι η ενεργειακές επιθέσεις ανθρώπου σε άνθρωπο γίνονται στην συντριπτική πλειοψηφία ασυνείδητα.

Αν βρεθείτε με άλλους ανθρώπους σε χώρο στον οποίο δεν αισθάνεστε καλά και νοιώθετε αρνητικές επιρροές από το περιβάλλον σας τότε οραματιστείτε ένα γυάλινο, αλεξίσφαιρο τοίχο γύρω από το σώμα σας. Ο τοίχος αυτός σας επιτρέπει να ακούτε και να βλέπετε τους άλλους αλλά δεν μπορεί κανείς να σας βλάψει. Οραματιστείτε αν θέλετε τον τοίχο αυτό να έχει καθρέπτη και να αντανακλά οτιδήποτε αρνητικό έρχεται πάνω του.
Μπορείτε επίσης να φανταστείτε γύρω από το σώμα σας μια ασπίδα φωτιάς που κατακαίγει οτιδήποτε εισβάλει στον χώρο της.
Όταν αντιληφθείτε κάποιο άτομο να εισρέει στον ζωτικό σας χώρο μπορείτε πολύ γρήγορα να σταυρώσετε τα χέρια και τα πόδια σας ώστε να δημιουργήσετε ένα κλειστό κύκλωμα. Μπορείτε επίσης να κάτσετε σταυροπόδι στην περίπτωση που είστε καθιστοί ή να σταυρώσετε τους αστραγάλους αν είστε όρθιοι. Σε περίπτωση που συναντηθείτε με ένα άτομο το οποίο γνωρίζετε ότι σας «ρουφάει» ενέργεια, τότε πλέξτε τα δάχτυλα των χεριών σας μπροστά στο ηλιακό πλέγμα και κρατήστε τους αγκώνες σφιγμένους στα πλευρά σας.
Όταν κάποιος σας κοιτάζει έντονα και προσπαθεί να σας επιβληθεί τότε μην ανταποδώσετε το κοίταγμα στα μάτια αλλά κοιτάξτε τον στο τρίτο μάτι ανάμεσα στα φρύδια. Με αυτόν το τρόπο θα αποδυναμωθεί η ενέργεια του ελέγχου. Μπορείτε να πείτε και κάποια προσευχή μέσα σας αν θέλετε ή κάποιο μάντρα.
Σε περίπτωση ενεργειακής επίθεσης στο αστρικό πεδίο μπορείτε να το αντιμετωπίσετε με την ενεργειακή ασπίδα που θα δομήσετε. Αν υπάρξει κάτι έντονο ένας απλός τρόπος είναι να προσπαθήσετε να κουνήσετε το μικρό σας δάχτυλο, ή κάποιο μέρος του σώματος σας, να ανοιγοκλείσετε τα μάτια σας, να πείτε νοητικά την προσευχή σας ή απλά να σκεφτείτε «χάσου από εδώ».
Σε κάθε είδους ενεργειακή επίθεση είναι σημαντικό να μην φοβόσαστε τίποτα γιατί αν φοβάστε δυναμώνετε την αρνητική ενέργεια. Σημαντικό επίσης είναι να κάνετε τακτικές αγωγές ρέικι στον εαυτό σας, να τρέφεστε σωστά, να χαλαρώνετε, να διασκεδάζετε να κοιμάστε σωστά να ασκείστε ή να βρίσκεστε στη φύση συχνότερα γιατί όλα τα παραπάνω δυναμώνουν το ενεργειακό σας πεδίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: