Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΑΡΑΣ......


Όταν βρισκόμαστε σε κατάσταση χαράς, αγάπης και ευγνωμοσύνης προσελκύουμε υψηλές δονήσεις ενέργειας, όχι μόνο προς εμάς αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μας.

Είναι μεταδοτικό! Όταν είμαστε σε αυτήν την κατάσταση ακτινοβολομε και γειώνουμε όλη αυτήν την ενέργεια της θεϊκότητάς μας και ενεργοποιούμε από την νάρκη όλη μας την ύπαρξη και το DNA μας!
Έτσι είμαστε εκεί που ο Θεός θέλει να είμαστε, είναι θείο και αναφαίρετο δικαίωμα μας.
Δεν υπάρχει τίποτα πιο ισχυρό εδώ στη γη για να κάνουμε από το να αφήσουμε την ροή της αγάπης, χαράς, ειρήνης και συμπόνιας να κυκλοφορήσει στην ύπαρξή μας. Για να μπορέσουμε πραγματικά και να επιτρέψουμε να βιώσουμε τη χαρά στη ζωή μας, πρέπει πρώτα να έρθουμε σε επαφή με την αξία και την ουσία της ύπαρξής μας ως μια σπίθα εξατομίκευσης του Θεού.
Όταν αναγνωρίζουμε την αλήθεια της ύπαρξής μας, επιτρέπουμε στον εαυτό μας να επουλώσει τις πληγές που βρίσκονται στο συναισθηματικό σώμα μας και να λάβει την κυριαρχία πάνω στο μυαλό και το εγώ και να συνδεθούμε με το Θεό- Εαυτό μας σε μια πραγματική κατάσταση χαράς, που θα προκύπτει από την ύπαρξή μας.

Elizabeth De

Δεν υπάρχουν σχόλια: