Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ανεμοστροβιλος

Υπάρχουν κάποιες φορές που νιώθεις να χάνεσαι μέσα σε έναν ανεμοστροβιλο συναισθηματων.

έρχονται άνθρωποι και με έναν μοναδικό τρόπο μπορούν να παίξουν με το μυαλό σου... τους αφήνεις, γίνεσαι ευάλωτος γιατί θες να είναι αληθινό και οχι παιχνίδι,
Τους εμπιστεύεσαι και δίνεις...

Μέσα σου όμως υπάρχει ο φόβος... νιώθεις και ξέρεις πως κάτι ίσως να μην υπάρχει..


Η μόνη λύση είναι να το ψάξεις , να δεις και να το κοιτάξεις κατάματα.. να το εμφανίσεις και να το αντιμετωπισεις όσο και αν δεν αντέχεις.

Πραγματικά γιατί μπορούν και υπάρχουν τοσο κενοί άνθρωποι , γιατί δεν νιώθουν ; Γιατί υπάρχουν ανάμεσα μας...

Το να έχεις ισορροπία είναι πολλά πράγματα μαζί... οχι μόνο η προσωπική ευχαρίστηση !

Εύχομαι μια μέρα όσοι παίζουν με τα αισθήματα των άλλων να βρεθεί κάποιος που να το κάνει και σε αυτούς... να βρεθεί κάποιος να παίξει και με το δικό τους μυαλό...
Όσο κακο και αν ακούγετε ... μόνο τότε - ισως- καταλάβουν ποιο είναι το αληθινό και ποια είναι η αξία του!


Εγώ δε μετανιώνω που νιώθω... είμαι ζωντανή μέσα μου... Δε μπορώ να προγραμματισω τι θα νιώσω και πότε... δε μπορώ να μπω στα καλούπια των πρέπει ούτε να ακολουθήσω τα ''σωστά'' και τα ''λάθη'' των άλλων... Υπάρχουμε για κάποιον λόγο ... αν αφήσουμε ελεύθερες τις ψυχές μας, ανοίξουμε τα μάτια μας, ακούσουμε το μέσα μας και ακολουθησουμε τα σημάδια χωρίς φόβο τότε κάπου θα τον συναντήσουμε... τότε κάπου θα τον αγγίξουμε θα πάμε ψηλά... θα μπει η λάμψη μέσα μας.

Όσο είμαστε στενόμυαλοι, προκατειλημμενοι, εγωιστές και φοβιτσιαριδες να νιώσουμε θα μένουμε στάσιμοι για πάντα ... όσες φορές και αν ζήσουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: