Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

χορευταράς με ... πάνα!!!

Μια μητέρα στη Βραζιλία μπορεί να ισχυριστεί ότι το παιδί της είναι ο καλύτερος λιλιπούτειος χορευταράς στον πλανήτη και έχει το οπτικό υλικό για να το αποδείξει (Vid)...
Το διαδίκτυο έχει γεμίσει με βίντεο....




 που δείχνουν μωρά να χορεύουν. Συνήθως ο περήφανος γονιός βιντεοσκοπεί το σπλάχνο του, θεωρώντας ότι αξίζει όλοι να το δούμε.
Πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι χαριτωμένο, άλλες, απλώς βαρετό.
Αυτή τη φορά όμως, έχουμε έναν μπόμπιρα, που αξίζει κανείς να απολαύσει. Μια μητέρα από τη Βραζιλία μπορεί να ισχυριστεί ότι έχει τον καλύτερο λιλιπούτειο χορευταρά στον πλανήτη και μάλιστα μπορεί να δώσει ως απόδειξη οπτικό υλικό.
Ένας μπέμπης, φορώντας μόνο την πάνα του, έχει εντυπωσιάσει τους χρήστες του Youtube, αντιγράφωντας κινήσεις του βασιλιά Έλβις Πρίσλεϊ, αλλά και του Τζον Τραβόλτα στο "Pulp Fiction".

Ο πιτσιρίκος χορεύει στο τραπέζι του σπιτιού του, δείχνει σε ένα φανταστικό κοινό και χορεύει εκπληκτικά. Το καλύτερο σημείο, είναι όταν με τα δάχτυλά του σε σχήμα V, κάνει την χαρακτηριστική κίνηση του τραβόλτα στην θρυλική ταινία του Ταραντίνο, περνώντας το χέρι του μπροστά από τα μάτια του.
Το διάρκειας περίπου τριών λεπτών βίντεο, έχει προκαλέσει πάταγο στο Youtube, καθώς έχει πάνω από 700.000 θεάσεις, ενώ έχουν ήδη δημιουργηθεί και διάφορα Remixs.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: